logo oringius Motion Graphics
sageata mai jos
sageata mai jos

motion graphics, infografice animate, prezentări video

Memorabilitate în mișcare

Când se face corect, grafica video poate încânta, inspira și ghida audiența dvs. În cele din urmă, cea mai mare valoare a motion graphics este capacitatea de a spune rapid povestea mărcii într-un mod memorabil, atractiv și modern, ce creează o legătură puternică cu privitorul. Video clipurile se văd pe orice dispozitiv (laptop, tabletă sau telefon mobil), se pot utiliza în prezentări, standuri expoziționale, panouri stradale video, website.

broșuri interactive: pentru o nouă generație de consumatori activi

În lipsa unui termen mai bun, designul interactiv cuprinde acele materiale publicitare cu care, într-o formă sau alta, utilizatorul poate interacționa. În general cuprinde broșuri, cataloage sau prezentări, realizate pentru o vizualizare online sau mobilă. Pot fi livrate fie ca fișiere PDF interactive, animații sau ca micro site-uri HTML 5. Pot conține meniuri de acces, animații, texte. Realizarea de bannere publicitare animate intră, de asemenea, tot la acestă categorie.

despre noi

Cu peste 20 ani experiență în design grafic, publicitate și comunicare de marketing, cu sute de broșuri, cataloage, newslettere, afișe, logo-uri sau alte materiale publicitare create, putem rezolva orice cerință sau problemă de design apărută.

Scopul nostru este de a oferi servicii personalizate, printr-o abordare creativă. De aceea lucrăm împreună cu clienții, pentru a întelege obiectivele pe care le au, cerințele specifice, nevoile particulare, pentru a oferi astfel cele mai bune soluții, adecvate scopului și bugetului disponibil.

contact

Pentru orice întrebari sau nelămuriri, pentru a cere o cotație sau pur și simplu pentru un „salut“, nu ezitați să ne cautați.
Vom fi bucuroși să vă răspundem.

oringius design s.r.l.
str. Serdarului nr. 9, bl. 46B, ap. 44, sector 1, București
telefon: 0722.582.767
email: ObscureMyEmail

Termeni si conditii

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.
Mai multe detalii aici.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Mai multe detalii aici.